Är sommaren påväg kanske?

Det va 11,3 grader varmt när jag gick upp kl 5 i morse. Är det inte underbart!? :)
Nu är jag stressad, måste ta bussen om 20 min så jag kommer till praktiken i tid!


Pussel, pussel

Ja det är så mitt liv känns just nu! Som ett enda stort pussel. Jag har börjat praktisera, vi har fortfarande några timmars skolarbete i veckan plus att jag försöker vara lite på kappahl mellan varven och tjäna pengar. Än så länge har jag varit igång sen i torsdags och det ser inte ut att lugna ner sig förrän på lördag. Det börjar bli lite jobbigt nu, tur att vi har lite sovmorgon imorgon! :)

Praktiken ja! Jag är på en medicinavdelning, och än så länge går jag med en undersköterska så det är mkt bädda, ta blodsocker och ta hand om kiss och bajs (vilket jag har väldigt svårt för än så länge). Första dagen fick jag veta att avdelningen jag är på behandlar en del cirroser (skrumplever, främst efter ett alkoholmissbruk) och vi fick ta många avföringsprover. Så när jag kom hem i torsdag tänkte jag "jag har kommit på helt fel avdelning, detta kommer jag aldrig klara i 8 veckor". Men redan dagen efter när jag hade börjat prata lite mer med patienterna, fick följa med på en gastroskopi (fortfarande praktikens höjdpunkt) tyckte jag att det blev roligare och roligare. Nu trivs jag jättebra! Men jag längtar tills jag får gå med sjuksköterska!

Snart är det väl dags att gå och lägga sig, imorgon är det skola som gäller och jag behöver all sömn jag kan få! :)

Fight for this love

Nu har jag suttit i telefon med en telenorkundtjänsttjej i säkert en halvtimme bara för att få igång min smsfunktion igen. Hon har skickat sms-inställningarna och hon stängde av dem och skickade dem igen.. Vi kollade igenom inställningarna i telefonen och har verkligen försökt allt! Så sa hon att jag skulle prova att sätta mitt simkort i en annan telefon och kolla om det fungerade, och nu helt plötsligt fungerar det i min telefon också! :) Tekniken är underlig, men jag älskar den när den fungerar!
Helgen har varit riktigt rolig, med bio, jobb, och utgång! :)
Nu ska jag gå och äta frukost och sen ska jag smsa lite, måste ju ta igen allt jag har förlorat de senaste 2 dagarna. :)

Ny dator

Jag antar att alla (eller rättare sagt de få som läste) har gett upp hoppet om min blogg. Men inte jag! Ibland lyckas jag hitta tid och ork att skriva en liten rad.

Idag har jag mer tid än vanligt, eftersom jag har köpt ny dator. Och vilken förbättring! Jag hinner med så mkt mer med denna nya, så det va verkligen på tiden att jag skaffade en ny! Jag tror iofs att den gamla kraschar när som helst ändå. Så man kan väl säga att det är årets stora investering, det och min kamera! :)

Idag har varit en rätt härlig dag i skolan, föreläsningarna har varit roliga för en gångs skull. Vi fick sitta ute och gotta oss i solen i förmiddags. Vilket har gett resultat, för det bränner lite på min näsa nu! :) Efter lunch kom en ortopedläkare från CSK för att föreläsa och visa fina bilder på benbrott och öppna benpipor. Och sist men inte minst hade vi extra metodövning (praktiskt övning) där jag fick ta ett venprov på en väldigt stickrädd, men duktig Helena. Jag har lovat henne en klubba imorgon! :)
Nu borde jag gå och lägga mig, det blir en lång dag imorgon! :)

RSS 2.0