Tentaångest

Today is the day och okej, jag är lite nervös nu! :) Åhh, varför ska det vara så jobbigt att skriva tenta? Men vi får se hur det går, man kan ju inte vara bäst på allt! :)

Dan före dan

Imorgon är det tenta och jag har 3 stora sjukdommar som jag inte har gått igenom än, jag har inte ens skummat igenom extentorna. Och vet du vad det konstiga är? Jag bryr mig knappt. Jag har liksom accepterat att jag inte kommer klara detta. Men det känns ändå som att jag kan ha tur om det kommer rätt frågor. Kanske beror det på att jag har lyckats sova gott i natt och mår rätt bra (förutom en ilande framtand) eller om det beror på att jag har så mkt annat att tänka på så jag inte orkar ta in mer.
Igår hade jag min sista dag på praktiken och det slutade bra. Högsta betyg och bölkalas! Det är så det ska vara! :) Och dom nästan bad mig söka sommarjobb där till nästa sommar och sa att jag kommer bli en jätte(!)bra sjuksköterska! Då blev jag glad! :D
Och på fredag är det äntligen student! I princip hela släkten har varit här och kommer hit idag eller imorgon för att hjälpa till med allt möjligt. Det enda som vi behöver ha koll på är städningen och inte ens det klarar vi. Fast jag måste ju plugga idag så jag kan väl få ta ledigt utan dåligt samvete? :)
Nu ska jag läsa om KOL, och hyperkondrika lite om det, som alla andra sjukdommar jag läst om! :)

Det här är slutet på vår film

Jag är stressad, trött och ledsen. Om tre dagar har jag tenta och sen är det sommarlov för hela slanten! Tre dagar ska väl inte gå så himla långsamt? Men det är tre lååånga dagar!
Och folk får halsfluss till höger och vänster om mig så det är väl bara en tidsfråga innan jag också blir sjuk. Det är ett under att jag inte redan har blivit smittad! Men jag håller tummarna på att det förblir så. 
Imorgon är det min sista dag på praktiken så idag har jag varit på sandhem och beställt tårta. Tänk vad 8 veckor kan gå snabbt! :) Det känns som jag började igår! På vägen hem gick jag inom pappa och eftersom alla va på väg till jobbet när jag kom va det jag och Alle som gick hemifrån sist när han skulle till skolan. När han hade låst dörren vände han sig till mig och sa "Om ni behöver hjälp med något på fredag så är det bara att ringa, jag kan komma och hjälpa till!" Söta lillebror! ♥

Tidig tisdag

I snart två veckor har jag gjort två desperata försök att hitta nåt att ha på mig på studenten, utan något direkt resultat. Så jag frågade Mikaela om hon ville hänga med om vara smakråd och efter andra affären (det hade kanske gått 20 min sen vi kom in till stan) hade jag hittat två klänningar och en blus/tunika. Är det inte underbart? :)
Snart ska jag ta bussen till sjukhuset, har jag sagt att jag inte tycker om att gå upp halv 5? Det gör jag inte iaf! Men egentligen skulle jag ju jobba natt, och så här i efterhand så är jag glad att jag inte gjorde det! I eftermiddag ska jag åka hem och ta hand om min sjuka pojkvän, han har ont i halsen och det är så synd om honom! :)


RSS 2.0