Dan före dan

Imorgon är det tenta och jag har 3 stora sjukdommar som jag inte har gått igenom än, jag har inte ens skummat igenom extentorna. Och vet du vad det konstiga är? Jag bryr mig knappt. Jag har liksom accepterat att jag inte kommer klara detta. Men det känns ändå som att jag kan ha tur om det kommer rätt frågor. Kanske beror det på att jag har lyckats sova gott i natt och mår rätt bra (förutom en ilande framtand) eller om det beror på att jag har så mkt annat att tänka på så jag inte orkar ta in mer.
Igår hade jag min sista dag på praktiken och det slutade bra. Högsta betyg och bölkalas! Det är så det ska vara! :) Och dom nästan bad mig söka sommarjobb där till nästa sommar och sa att jag kommer bli en jätte(!)bra sjuksköterska! Då blev jag glad! :D
Och på fredag är det äntligen student! I princip hela släkten har varit här och kommer hit idag eller imorgon för att hjälpa till med allt möjligt. Det enda som vi behöver ha koll på är städningen och inte ens det klarar vi. Fast jag måste ju plugga idag så jag kan väl få ta ledigt utan dåligt samvete? :)
Nu ska jag läsa om KOL, och hyperkondrika lite om det, som alla andra sjukdommar jag läst om! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0